2021. március 2., kedd,  Lujza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 12., kedd
Tizenhét szír az erdőben
Battonyánál találták meg a csoportot - Ittas vezetők Vésztőn és Végegyházánál
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, a magukat szírnek valló külföldi állampolgárok Battonya külterületén, erdőben rejtőzködtek. A rendőrök lakossági bejelentést követően kutatták át a területet és január 11-én, 8.10 órakor találták meg a csoportot, amelynek tagjai nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A tizenhét külföldit előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd a rendőrök 15 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szír csoportot Battonya külterületén, erdőben találták meg. Kép: police.hu

 

 

 

Vésztőn, a Rákóczi utca és a Barátság utca kereszteződéséből, január 10-én, 7.45 óra körül ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. A kerékpáros igazoltatásakor az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és a két további légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök a vésztői férfi ellen büntető-feljelentést tettek.

 

Végegyháza külterületén, január 10-én, 17.45 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, táblának ütközött és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de az autót vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 25 éves, végegyházi férfi ellen a rendőrök nemcsak büntetőfeljelentést tettek ittas járművezetés gyanúja miatt, hanem szabálysértés miatt is indítanak vele szemben eljárást, mert nincsen vezetői engedélye.   

 

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.