2021. március 2., kedd,  Lujza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 08., péntek
Afgánok török kamionban
A raktérben öt férfit találtak a magyar és román rendőrök Gyulánál - Verekedés Sarkadon - Balesetek Gyulán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, január 6-án, Gyulán, a Csabai út és a Rosu utca kereszteződésében, 8.15 óra körül teherautó és kerékpáros nő ütközött össze. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Szintén Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és a Halácsy utca kereszteződésében, 16.30 óra körül egy személyautó nem adott elsőbbséget gyalogos férfinak és elütötte. A balesetben a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Január 7-én, 5.30 óra és 17.30 óra között öt, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat. Mindannyian egy 8.10 órakor, a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, rézkábeleket szállító, török kamion rakterében rejtőzködtek. Miután a járművet közösen átvizsgáló magyar és román rendőrök megtalálták őket, nem léphették át az államhatárt, a román hatóság eljárást indított ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyulán, a Csabai úti kereszteződésben a kerékpáros nő súlyosan megsérült. Kép: police.hu

 

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság január 6-án, délután szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság órákkal korábban megtiltotta neki, hogy 45 napig felkeresse édesanyját. A férfi ennek ellenére elment hozzá és bement a házába. A rendőrkapitányság az 50 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy 29 éves, német állampolgárságú  férfi kabátjában január 6-án, Békéscsabán, a vasútállomás várótermében. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A rendőrök a növényi törmeléket lefoglalták és a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

 

Sarkadon, a Bokor utcából, január 6-án, 14.30 óra körül előállítottak a rendőrök három férfit, mert egy ház előtt, majd az épületben is dulakodtak egymással. A verekedés során ketten megsérültek. A Sarkadi Rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult eljárás és a nyomozók vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.