2021. január 25., hétfő,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 03., vasárnap
Verekedés Dévaványán
Békíteni akart, vascsővel ütötték meg - Életveszélyes bántalmazás Füzesgyarmaton - Rendőri segítség Sarkadon és Békéscsabán - Baleset Eleken
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Eleken, a Kétegyházi úton, január elsején, 10 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Otthonában rosszul lett egy férfi január elsején, este, Füzesgyarmaton. Miután mentőt hívtak hozzá kiderült, hogy súlyos, életveszélyes sérülése van. Az előző napon ismerőse járt nála, a gyanú szerint ő bántalmazhatta. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a 21 éves, füzesgyarmati férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és vizsgálja a történtek körülményeit.

Újévkor, délelőtt két autós ütközött össze Eleken. Kép: police.hu

 

 

 

Dévaványán, a Zrínyi Miklós utcában, január elsején, 5.45 óra körül összeszólalkozott két férfi. A magánéleti probléma miatt kialakult, a dulakodásig, verekedésig fajult konfliktusba két rokon is bekapcsolódott. Egy férfi ki akarta békíteni a veszekedőket, de az egyik verekedő vasrúddal megütötte. A rendőrök a négy férfi előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol nyomozás indult, ennek keretében tisztázzák a konfliktus körülményeit és, hogy kinek milyen szerepe volt abban.

 

Sarkadon, a Béke sétány téri telefonfülkéből, január elsején, 2.30 óra körül több hívás is érkezett a 112-es számra. A telefonáló nem mondta el egyértelműen, hogy mi történt, miért van szüksége segítségre. A rendőrök elindultak a fülkéhez és találkoztak egy férfival, aki elmondta, hogy ő telefonált, mert rosszul van, nagyon fáj a lába. Mobiltelefonja nincs, azért jött el otthonról, hogy segítséget tudjon kérni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá.

 

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, január elsején, 12 óra körül egy járókelő eltévedt nőre figyelt fel. A járókelő hívta a rendőrséget, majd a rendőrök a nő telefonjáról felhívták a fiát. A férfi rögtön elindult az édesanyjáért és hazavitte őt - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.