2021. január 25., hétfő,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 02., szombat
Elaludt a volánnál
Befejezett rendőrségi vizsgálatok - Újévkor afgán határsértőt tartóztattak fel Lőkösházán
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei rendőrök január elsején, 5.30 óra és 17.30 óra között egy afgán férfit tartóztattak fel Lőkösházán. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért a rendőrjárőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mezőkovácsházi autós elaludt a volánnál, Dombegyházon bolt falának csapódott. Kép: police.hu

 

 

 

Balesetről értesítették a rendőrséget 2020. augusztus 2-án, 16 óra után néhány perccel Békés megyében. Dombegyházon, a Sugár utcában a személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy másik autóval. Az előbbi autó az ütközés után lesodródott az útról és bolt előtti kerékpártárolónak, majd az üzlet falának csapódott. A vétlen járműben két utas is megsérült, egyikük könnyű, a másik utas súlyos sérülést szenvedett. A balesetet okozó mezőkovácsházi autós kihallgatásán elmondta, hogy elaludt a volán mögött és már csak az ütközésre ébredt fel. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

 

Lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 24 éves férfit, mert Kötegyánban, 2020. július 11-én egy ház udvarából Babetta segédmotor-kerékpárt lopott el, majd az otthonában, egy melléképületben elrejtette. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy összeveszett élettársával és gyalog indult Gyulára, de nem volt nála pénz, ezért vitte el a motort. A nyomozók a járművet lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak A Sarkadi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.