2021. január 25., hétfő,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 01., péntek
Év végi határsértők
Lőkösházánál és Sarkadnál szír, afgán, iraki állampolgárokat fogtak el - A volt élettárs megrongálta egykori párja autóját Békéscsabán
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei rendőrök Lőkösházán, a vasútállomáson, december 31-én, 14 óra körül egy, magát szír állampolgárnak valló férfit fogtak el. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, a rendőrjárőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene. A rendőrök Sarkad külterületén, december 30-án, 18 óra körül három afgán és tíz, magát iraki állampolgárnak valló külföldit fogtak el. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, a rendőrjárőrök ezért előállították őket a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

A lőkösházi vasútállomáson szír férfit fogtak el. Kép: police.hu

 

 

 

Sarkadon, a Gyulai úton, december 30-án, 7.45 óra körül két, magát iraki állampolgárnak valló külföldit fogtak el. A férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, a rendőrjárőrök ezért előállították őket a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök december 30-án, 14.30 óra körül Békéscsabán, a Rákóczi utcában. Egy nő és volt élettársa között alakult ki szóváltás. A nézeteltérés során a férfi megrongálta a nő autóját, letörte a jármű egyik ablaktörlőjét. A rendőrjárőrök még aznap este előállították a 32 éves, békéscsabai férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki. 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök december 31-én, 17.15 óra körül Tótkomlóson, a Széchenyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 47 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett további légalkohol-mérések eredménye is pozitív lett, elvették a vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.