2021. január 26., kedd,  Vanda és Paula
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 20., péntek
Lopások sorozata Békésben
Vittek kabátot, szalonnát, bort, kisteherautót és kerékpárokat az elkövetők - Baleset Mezőberénynél
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, a 47-es számú főúton, Mezőberény közelében, november 18-án, 22 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról, jelzőtáblának ütközött, majd árokba csúszott és felborult. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei november 18-án, lopás miatt előállítottak két, mezőberényi férfit. A páros tagjai a gyanú szerint október 10-én este, lakatlan házból körülbelül egy mázsa kolbászt, szalonnát, és három kabátot vittek el, amellyel több százezer forint kárt okoztak. Az egyik férfi az ablakon át mászott be az üresen álló épületbe, ahol szatyrokba pakolta a házi húskészítményeket és a ruhákat. Ezután kiadta a lopott holmit a ház előtt várakozó társának, majd elmentek a helyszínről. A lopott holmit szétosztották egymás között. A rendőrség mindkét férfit lopás elkövetésével gyanúsítja - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mezőberénynél szerdán éjjel felborult egy autós. Kép: police.hu

 

 

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei november 18-án előállítottak egy magyarbánhegyesi férfit. A 21 éves H. Pál az elmúlt hónapokban, Magyarbánhegyesen több helyről lopott és több épületet megrongált. Egy ház udvarából kerékpárt vitt el, ami az önkormányzaté volt. Emellett, november 16-án, a férfi betörte egy önkormányzati épület ablakát és felfeszítette a hozzá tartozó raktár ajtaját. Ugyanezen a napon ismerőse házából mobiltelefont lopott, majd betörte a helyi sportpálya öltözőjének ablakát. Boltból ellopott egy üveg bort is. A férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

 

Lopás és egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök november 18-án egy dombiratosi férfit. A 20 éves férfi a gyanú szerint november 16-án, Orosházán ellopott egy kisteherautót, amit a tulajdonosa járó motorral üzlet előtt hagyott. A férfi Dombiratosra ment vele, ahol leállította, leszedte róla mindkét rendszámot, majd hazament. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói a fiatal férfit lopás és egyedi jellel visszaélés elkövetésével gyanúsítják. A rendőrök az ellopott kisteherautót lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

 

 

Kerékpárt lopott a gyanú szerint egy férfi november 18-án, délután Gyulán. A rendőrjárőrök a 65 éves, gyulai férfit a Henyei Miklós utcában igazoltatták. Egy női vázas kerékpár volt nála, amivel nem tudott elszámolni, nem tudta igazolni, hogy az övé. A férfi ellen kerékpárlopás miatt már több eljárás van folyamatban, a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra.

 

 

Gyomaendrődön, november 18-án, 12.15 óra körül elfogtak a rendőrjárőrök egy gyomaendrődi férfit, aki ellen személyi szabadság megsértése miatt a Szarvasi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.