2021. január 26., kedd,  Vanda és Paula
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 19., csütörtök
Látni és látszani újra
December 6-ig ingyenes vizsgálatok gépjárművezetőknek Békés megyében is
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, Békésen és Mezőberényben díjmentesen átvizsgáltathatják járműveik világításait, Szarvason optika várja ingyenes szemvizsgálattal a közlekedőket. Éljenek a lehetőségekkel - ajánlja figyelembe a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság és az X-MEDITOR Kft. idén is meghirdette a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányt. A 2012-ben indult kezdeményezés célja minden évben az, hogy felhívja a figyelmet a látásra és a láthatóságra. Autószervizekkel és optikákkal igyekeznek segítséget nyújtani a közlekedőknek, hogy felkészülhessenek az őszi, téli közlekedésre.

Szervizek, látszerészek várják az autósokat Békés megyében is. Kép: police.hu

 

 

A szervezők arra ösztönzik a gépjárművezetőket, hogy éljenek a felkínált lehetőségekkel, látogassanak el az akcióban résztvevő szervizekbe, és látszerészekhez. Vizsgáltassák át autójuk világításait, gumiabroncsait, ellenőriztessék díjmentesen látásukat. Ősszel és télen kiemelten fontos, hogy a járművek jól láthatók legyenek, hiszen egyre többet kell szürkületben, sötétben közlekedni. A közlekedés időjárási feltételei is romlanak, gyakrabban lesz köd, csapadékos idő.

 

 

Békés megyében Békéscsabán, Békésen és Mezőberényben autószervizek, Szarvason optikák csatlakoztak a programhoz. A kampány ideje alatt az ingyenes vizsgálatokat biztosító cégek, vállalkozások száma még bővülhet. A Látni és látszani kampány közel két hónapon át, december 6-ig tart. A szervezők weboldalain, és a kampány Facebook-oldalán is minden információ megtalálható. Lássanak jól, legyenek láthatóak, tegyenek meg mindent a saját biztonságukért - kérik a szervezők.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.