2021. január 26., kedd,  Vanda és Paula
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 17., kedd
Tetten érték a betörőt
Dombiratoson szabadnapos rendőr és ismerőse zavarta meg a házban kutatót - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, november 15-én, Gyulán, a Kossuth Lajos téri körforgalomban, 10.15 óra körül egy személyautó vezetője kerékpáros nővel ütközött össze. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett. Ugyanebben az időben Sarkadon, a Petőfi utca és a Dessewffy utca kereszteződésében egy segédmotoros kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget és személygépkocsinak ütközött. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyulán, a Kossuth téren az autós kerékpárossal ütközött össze. Kép: police.hu

 

 

 

Nagyszénáson, november 15-én, 17.30 óra körül elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 44 éves, debreceni férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték a férfit.

 

 

Végegyházán, a Kossuth Lajos úton, november 15-én, 13 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsit és vezetőjét. A német honosságú autón egy másik kocsira kiadott magyar rendszám volt. A férfit a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

 

Dombiratosi házba tört be egy férfi november 15-én, délután. A férfi bement a nyitott kapun az udvarra, majd a ház ablakán széttörte a farácsot, leszakította a szúnyoghálót, és betörte az üveget. A helyiségek átkutatása közben azonban egy szabadnapos rendőr és ismerőse megzavarta, tetten érték, majd a szolgálatban lévő rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A rendőrjárőrök a 20 éves, dombiratosi férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

 

 

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 14-én Békés megyében. Battonyán, 14 óra körül, a Szalai utcában ellenőriztek egy tehergépkocsival közlekedő férfit. Ezután 21.15 óra körül, Bucsán, a Béke utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkohol-mérések is igazolták, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntető-feljelentést tettek ellenük.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.