2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 12., csütörtök
Nem fogynak az ittas autósok
Vésztőn, Újkígyóson, Békéscsabán így vezettek, kerékpárosnál is előfordult - Török kamionban afgán határsértők
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, november 10-én, 8 óra előtt néhány perccel egy teherautó kerékpárost ütött el Vésztőn, a Kóti úton. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Szeghalmon, a Szelesi Újtelep utcában, 7.30 óra körül egy személyautó robbanómotoros kerékpáros férfinak ütközött. A balesetben a motoros férfi könnyű sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, 20.30 óra körül összeütközött két kerékpáros. Az egyik biciklisnél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett. Külföldi férfiak kamion rakterében rejtőzködtek. A rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak jelzését követően állították elő őket november 10-én - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kép illusztráció. Forrás: police.hu

 

 

 

Békéscsabán, az Ipari úton, november 10-én, 13 óra körül vámvizsgálatra jelentkezett egy török honosságú kamion. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a jármű átvizsgálása során a raktérben három külföldi férfit találtak. Mindhárman afgán állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Mindhárom határsértőt november 10-én, 20 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

 

 

Vésztőn, a Liszt Ferenc utcában, november 10-én, 16 óra körül ház kerítésének ütközött egy személygépkocsi. Az autót vezető vésztői nőnek nincs jogosítványa, nem sérült meg, de a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 26 éves nő ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított.

 

 

Békés megyében, november 10-én, még két helyen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Békéscsabán, a Kvasz András utcában, 8 óra körül egy személygépkocsit vezető férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Újkígyóson, a Széchenyi utcából 18.45 óra körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy autóst, mert nála is pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkohol-mérés eredménye. A helyszíni szondáztatást mindkét esetben újabb két mérés követte, amelyek eredményei szintén megerősítették mindkét járművezetőnél az ittasság gyanúját. A rendőrök a békéscsabai és az újkígyósi férfitól is elvették a vezetői engedélyüket és büntető-feljelentést tettek ellenük.

 

 

Békésszentandráson, a Fő utcából november 10-én, 17 óra körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 46 éves férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.