2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 10., kedd
Halálos gázolás Vésztőn
Teherautós ütközött össze kerékpárossal - Őrizetben tartási kötelezettség elmulasztása miatt
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Vésztőn, a Kóti úton, november 10-én, 8 óra előtt néhány perccel teherautó kerékpárossal ütközött össze. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy 9 órakor életét vesztette. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kép: police.hu

 

 

Végegyházán, a Kossuth Lajos úton, november 9-én, 16.15 óra körül egy személyautó fiatal lányt ütött el, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A mentők a gyalogost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

 

November 8-án, Gyulán, a Szent István utca és a Mágocsi utca kereszteződésében, 10.30 óra körül egy motorkerékpáros férfi forgalmi okból álló személyautónak ütközött. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Földvár utcában, 16.45 óra körül kerékpáros férfi és gyalogos nő ütközött össze. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett. A biciklis férfinál felmerült az ittasság gyanúja.

 

 

Békéscsabán, november 9-én a rendőrjárőrök elfogtak egy férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 34 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.