2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 21., szerda
Autósok ütköztek össze
Sérülések a Békés megyei balesetekben - Folyamatosan érkeznek határsértők
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 19-én, a Pusztaottlaka külterületén történt halálos baleseten kívül további két, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Az M44-es gyorsforgalmi út Békés megyei szakaszán, Kardos közelében, 5.15 óra 15 körül egy tehergépkocsi nekiütközött az előtte haladó személyautónak. Az utóbbi járműben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Szabadkígyós külterületén, 13.45 óra körül a kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Dombegyházon, október 21-én, 6.30 óra körül a rendőrök egy külföldit tartóztattak fel. A férfi Srí Lanka-i állampolgárnak vallotta magát, nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőt a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szabadkígyósnál a teherautós nem adott elsőbbséget a személygépkocsi vezetőjének. Kép: police.hu

 

 

 

Szír férfit tartóztattak fel a rendőrök október 19-én, 22.30 óra körül Körösnagyharsány külterületén. A határsértő nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a férfit a Biharugrai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd október 20-án, 8.30 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 19-én, 21.15 óra körül Békéscsabán, a Békési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntető-feljelentést tettek ellene. Szabálysértés miatt is indul a gyulai férfival szemben eljárás, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.

 

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei október 19-én előállítottak egy gyomaendrődi férfit, aki a gyanú szerint 2020 nyarán két helyről is lopott Gyomaendrődön. Először egy üzletbe tört be, ahol átkutatta a helyiséget és a fiókból pénzt vett ki. Néhány héttel később a férfi ház udvarára mászott be, ahonnan lezáratlan kerékpárt hozott el. A nyomozók lopás elkövetésével gyanúsítják a 30 éves férfit és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.