2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 20., kedd
Tragédia Pusztaottlakánál
Tehergépkocsi és személygépkocsi ütközött össze - Szír, albán, palesztin, Srí Lanka-i határsértők Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Pusztaottlaka közelében, október 19-én, 7.15 óra körül tehergépkocsi és személygépkocsi ütközött össze. A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Október 18-án, Szarvason, a Vasút utcában, 9.15 óra körül tolató személygépkocsi elsodort egy kerékpárját toló gyalogost. A nő súlyosan megsérült. Körösnagyharsány külterületén, október 19-én, 22.30 óra körül lakossági bejelentést követően ellenőriztek a rendőrök egy külföldi férfit. A férfi szír állampolgárnak vallotta magát, nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőt a Biharugrai Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Meghalt az autós az ütközésben Pusztaottlakánál. Kép: police.hu

 

 

 

Nagykamarás külterületén, október 19-én, 7.15 óra körül feltartóztattak a rendőrök két külföldi férfit, akik albán állampolgárnak vallották magukat. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd október 19-én, 13.30 órakor átadták a két albán férfit a román hatóság képviselőinek.

 

Nagykamarás külterületén két albán férfit fogtak el a rendőrök. Kép: police.hu

 

 

 

Határsértőt fogtak el a rendőrök ugyancsak október 19-én, 22 óra körül Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen. A magát palesztinnak valló külföldi tehervonaton rejtőzködött. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a férfit a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd október 20-án, 6.10 órakor átadták a férfit a román hatóság képviselőinek. Dombegyház külterületén, október 18-án, 21.45 óra körül feltartóztattak a rendőrök öt külföldit. A férfiak Srí Lanka-i állampolgárnak vallották magukat. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatásuk után, október 19-én, 8.15 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

 

Szarvason kerékpárját toló gyalogost sodort el az autós. Kép: police.hu

 

 

 

Sarkadon, október 17-én, 21.45 óra körül a rendőrök elfogtak egy férfit, akinek körözését a Sarkadi Rendőrkapitányság rendelte el. A rendőrjárőrök a 42 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

 

 

 

 <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.