2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 17., szombat
Romániában a határsértők
A Sarkadnál elfogott külföldieket is átadták - Biciklitolvajt állítottak elő Békéscsabán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében négy határsértőt fogtak el a rendőrök október 16-án, 7.45 óra körül, Sarkad külterületén. A határsértők - akik elfogásukkor vietnámi állampolgárnak vallották magukat - nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a külföldieket a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták őket, majd október 16-án, 13 órakor átadták valamennyiüket a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 A négy külföldit átadták a román hatóságnak. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 16-án, 0.15 óra körül Gyulán, a Kossuth Lajos térnél. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A gyulai férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkohol-mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei október 16-án, 23.15 óra körül előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 30 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint napokkal korábban elvitt egy kerékpártárolóban lezárt biciklit. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.