2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 16., péntek
Vietnámi, török, albán, egyiptomi határsértők
Átadták őket a rendőrök a román hatóságnak - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 15-én, Pusztaföldváron, a Jókai utca és a Rákóczi utca kereszteződésében 7 óra körül összeütközött egy teherautó és egy kerékpáros. A balesetben a biciklis férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Orosházán, az Arany János utcában, 18 óra körül személyautó elütött egy gyalogos nőt, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Október 14-én, Nagyszénáson, a Hősök útján 9 óra körül kerékpáros személygépkocsival ütközött össze. A balesetben a kerékpáros férfi súlyos sérülést szenvedett. Békéssámsonban, a Szabadság utca és az Ady utca kereszteződésében, 16.15 óra körül elesett egy segédmotoros kerékpáros férfi. A 30 éves férfi a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett. Sarkad külterületén, október 16-án, 7.45 óra körül a rendőrök négy külföldit tartóztattak fel, akik vietnámi állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Négy török határsértőt fogtak el október 15-én, délelőtt, Dombegyház külterületén. Kép: police.hu

 

 

 

Dombegyház külterületén, október 15-én, 3.15 óra körül ellenőriztek a rendőrök négy külföldit. A férfiak török állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Romániából. A rendőrjárőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd október 15-én, 10.15 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek. Lőkösháza külterületén, október 14-én, 22.45 óra körül a rendőrök egy külföldit ellenőriztek. A férfi albán állampolgárnak vallotta magát, nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre. ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd október 15-én, 8 órakor átadták őt a román hatóság képviselőinek. Egyiptomi férfit tartóztattak fel a rendőrök október 14-én, 4.45 óra 45 perc körül Gyulán, a vasútállomáson. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd október 14-én, 13.30 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Pusztaföldváron kerékpáros és teherautós ütközött össze október 15-én, reggel. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 15-én, 11.30 óra körül Körösladány külterületén. Egy tehergépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök előállították a férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a jogosítványát és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

 

A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei október 15-én, 11.30 óra körül Sarkadon igazoltattak egy román férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 28 éves férfi vezetői engedélye hamisítvány, ezért előállították őt a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárás indult ellene.

 

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei október 15-én, Gyulán elfogtak egy férfit, aki ellen zaklatás miatt az Orosházi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Vésztői sörözőben, október 14-én, délelőtt összeverekedett két férfi. A rendőrök mindkettőjüket előállították, egyiküknél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

 

 

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.