2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 14., szerda
Ütött a kamionos
Garázda kamionvezető esete az ügyészségen - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 13-án, Békéscsabán, a Békési úton, 11.15 óra körül személyautó vezetője elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Sarkadkeresztúron, a Puskin utcában, 17 óra körül egy autós letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, könnyebben sérült meg. Gyulán, a vasútállomáson, október 14-én, 4.45 óra körül a rendőrök ellenőriztek egy férfit, aki egyiptomi állampolgárnak vallotta magát. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Sarkadkeresztúron villanyoszlopnak ütközött az autós kedden. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 13-án, 16 óra körül Békéscsabán, a Máriássy utcában. Egy 50 éves békéscsabai autósnál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek a férfi ellen és elvették jogosítványát.

 

 

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei külföldi férfit igazoltattak október 13-án, 22.30 óra körül Lőkösházán, a vasútállomáson. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 25 éves algériai állampolgár tartózkodási engedélye hamisítvány, ezért lefoglalták. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

 

Két járművezető között alakult ki nézeteltérés 2020. július 23-án, 9 óra körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy kamionos és egy autós másként ítélte meg ugyanazt a forgalmi helyzetet. Végül mindketten megálltak, a kamion sofőrje kiszállt a járműből, odament a személygépkocsi-vezetőhöz, akit sértegetni kezdett és a vita közben megütötte őt. Az idős férfi könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki a kevermesi kamionost. Kihallgatásán a 48 éves férfi elmondta, hogy azért lett ideges, mert szerinte az autós balesetveszélyesen közlekedett. Szándékosan lassított, majd gyorsított előtte, hogy ne tudja megelőzni. A rendőrség a nyomozás rendőrségi vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.