2020. december 4., péntek,  Borbália és Barbara
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 13., kedd
Hármas ütközés Orosházán
Békésen és Vésztőn kerékpárosokat ütöttek el - Gyula külterületén 17 határsértőt fogtak el
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 12-én, Békésen, a Kossuth Lajos utca és a Hídvégi utca kereszteződésében, 11 óra körül személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki súlyosan megsérült. Orosházán, az Észak utca és az Arany János utca kereszteződésében, 16.45 óra körül összeütközött két személygépkocsi és egy teherautó. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. Vésztőn, a Kossuth Lajos utca és a Balassa utca kereszteződésében, 19 óra körül kerékpárját toló férfit elütött egy autós. A férfinél felmerült az ittasság gyanúja, a mentők nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén, október 12-én, 14.50 órakor lakossági bejelentést követően ellenőriztek a rendőrök tizenhét külföldit. Mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Orosházán, hétfőn két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze. Kép: Police.hu

 

 

 

A rendőrök előállították a 17 határsértőt a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásuk után, október 12-én, 22 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

 

 

Bucsán, október 11-én, 19.45 óra körül elfogtak a rendőrök egy szegedi férfit, akinek körözését rendelte el lopás miatt a Szegedi Rendőrkapitányság. A 22 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.