2020. október 24., szombat,  Salamon
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 05., hétfő
Meghalt az autós
Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között hajtott árokba - Határsértők Battonyánál - Őrizetbe vették az élettársát bántalmazó szeghalmi férfit
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton, október 4-én, 14.45 óra körül letért az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi. Az autó vezetője a helyszínen meghalt. A rendőrség a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárta, a forgalom 18.30 órától haladt újra mindkét sávon. Békés megyében, Battonya külterületén, október 4-én, 21 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök nyolc külföldit. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A csoport tagjai közül heten szírnek, egy férfi palesztin állampolgárnak mondta magát. A rendőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt. A határsértőket október 5-én, 8 órakor átadták a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Életét vesztette az autós a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton, vasárnap délután. Kép: Police.hu

 

 

 

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy vésztői nőt október 4-én. A 26 éves nő 11.30 óra és 17.45 óra között bement Vésztőn egy házba, ahol kutatott, az épületből elvitt egy pénztárcát és egy táskát, amiben bankkártya is volt. A Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

 

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság kényszerítés és zaklatás miatt vett őrizetbe egy szeghalmi férfit. A gyanú szerint a 35 éves férfi október 4-én, 15.30 óra körül, Vésztő és Szeghalom között az autójukban megfenyegette élettársát, akit többször meg is ütött. A bántalmazott nő könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 3-án, 0.30 óra körül a 44-es számú főúton, Kondoros külterületén. Egy személygépkocsi-vezetőnél lett pozitív az igazoltatáskor végzett légalkohol-mérés eredménye. A kardosi férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A férfi nem először vezetett úgy, hogy előtte alkoholt ivott, három hónappal ezelőtt emiatt már elvették a jogosítványát. Most újra büntetőeljárás és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult ellene.

 

 

Szeszes italt lopott egy férfi október 3-án, délelőtt Orosházán, egy üzletből. A bolt dolgozói tetten érték és értesítették a rendőrséget. A 63 éves, orosházi férfi korábban kétszer is lopott ugyanonnan, mindkét alkalommal egy-egy üveg pálinkát vitt el úgy, hogy kifizette volna. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

 

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei október 3-án este előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint tisztítószereket és szerszámokat lopott egy kevermesi házból. A rendőrkapitányság az 51 éves, kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták nála, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.