2021. január 19., kedd,  Sára és Márió
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 14., hétfő
Autó az árokban
Szarvasnál mind a négyen megsérültek - Román állampolgárt vettek őrizetbe - Ittas vezetők Dévaványán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 11-én, Mezőberényben, a Vasút utca és a Rákóczi sugárút kereszteződésében, 10.30 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros súlyosan megsérült. Békéscsabán, a Csaba Center parkolóházához vezető úton, 11.15 órakor útpadkának ütközött, elesett és könnyebben megsérült egy elektromos kerékpáros férfi. Gyulán, a Nagyváradi úton, 15 óra után 10 perccel elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros. Öt perccel később, Szarvas külterületén árokba hajtott egy személygépkocsi. A járműben a vezetővel együtt négyen ültek, mindannyian könnyű sérülést szenvedtek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Árokba hajtott az autós Szarvas külterületén. Kép: Police.hu

 

 

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szeptember 11-én őrizetbe vett egy román állampolgárt. A 24 éves férfi ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben. Őrizetbe vételéről a magyar rendőrség értesítette az elfogatóparancsot kiadó hatóságot.

 

 

A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei szeptember 11-én, 18 óra körül, Kisdombegyház külterületén igazoltattak egy személygépkocsit vezető román állampolgárt. A férfi vezetői engedélyéről a rendőrök megállapították, hogy hamisítvány, ezért lefoglalták. A 20 éves, román állampolgár ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indított.

 

 

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök Dévaványán. A Három Rózsa utcában, szeptember 12-én, 17.45 óra körül egy kisteherautó vezetőjénél pozitív lett a légalkohol mérés eredménye. A Sirály utcában, szeptember 13-án, 1.30 óra körül igazoltatott személygépkocsi-vezetőnél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök mindkét férfit előállították, majd miután további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, mindkettőjük jogosítványát elvették és büntető-feljelentést tettek ellenük.

 

 

Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Akik alkoholt fogyasztanak és úgy vezetnek, nemcsak magukat, hanem utasaikat és a többi közlekedőt is veszélyeztetik. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy tartsa be a szabályokat, ittasan ne üljön volán mögé, ne induljon el.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.