2021. január 19., kedd,  Sára és Márió
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 08., kedd
Állatkínzó gazda
Szabadkígyósi férfi ellen büntetőeljárás - Meghalt a kerékpáros - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 6-án, Békéscsabán, a Gyulai úton, 11.30 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben négyen könnyű sérülést szenvedtek. Az egyik jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett. Békésen, a Szabó Dezső utcában 18.45 óra körül letért a kerékpárútról és fának ütközött egy elektromos kerékpáros nő. A mentők a nőt nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kép illusztráció. Forrás: Police.hu

 

 

 

Halálos közúti közlekedési baleset történt február 28-án, 8.45 óra körül Dévaványán, az Eötvös utca és a Hunyadi utca kereszteződésében. A tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A mentők a biciklist súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol másnap életét vesztette. A Szarvasi Rendőrkapitányságon az 50 éves gárdonyi sofőr ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 

 

Állatvédők kértek rendőri intézkedést február 15-én, mert tudomásukra jutott, hogy Újkígyóson, egy ház udvarán nem megfelelő körülmények között tartanak két kutyát. Mindkét staffordshire terrier elhanyagolt állapotban volt, lázasak és bolhásak voltak. Az egyik kutyán sebek voltak, a másik állat le volt soványodva és kötőhártya gyulladása volt. A gazdájuk állította, hogy etette, itatta őket, de az oltási könyvüket nem tudta bemutatni és chip sem volt egyik kutyában sem. Az állatvédők mindkét kutyát elvitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 28 éves, szabadkígyósi férfi ellen állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.