2020. szeptember 29., kedd,  Mihály
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 04., péntek
Kábítószert termesztett Dobozon
A férfit őrizetbe vette a rendőrség - Ittasan ült volánhoz a szarvasi nő - Eltiltás alatt vezetett az orosházi férfi
Szerző: Sz. M.
Kendert termesztett egy férfi a Békés megyei Dobozon. A rendőrök szeptember 2-án házkutatást tartottak nála, közel 40 kilogramm szárított, és 82 élő növényt foglaltak le. A növényeket a férfi az udvaron nevelte, a tövekről leszedett leveleket és virágokat a ház padlásán, papírszatyrokban szárította. Az élő és szárított növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 46 éves férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közel 40 kilogramm szárított kendert és 82 élő kendernövényt találtak a rendőrök Dobozon. Kép: police.hu

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 2-án, 15.45 óra körül, Csabacsűd külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, további két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a 42 éves szarvasi nő vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

 A padláson szárított növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Kép: police.hu

 

 

 

Nagyszénáson, a Hősök útjáról szeptember 2-án, 17.15 óra körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.