2020. szeptember 29., kedd,  Mihály
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 03., csütörtök
Betörés Békésen
A békési férfit őrizetbe vette a rendőrség - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember elsején, Dévaványa külterületén, 8.15 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, fának ütközött, és az árokba csúszott. A balesetben az autó egyik utasa könnyű sérülést szenvedett. Kétegyházán, a Zrínyi utcában, 15.45 óra körül egy személygépkocsi árokba hajtott. A mentők a jármű vezetőjét könnyű, utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba. Az autót vezető 22 éves, eleki férfinál felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Árokba hajtott az autós Kétegyházán, az eleki sofőr ittas lehetett. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember elsején, 19.45 óra körül Békéscsabán, a Gábor Áron utcában. Egy kisteherautó vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A békéscsabai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, további két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték a vezetőt, mert nem tartotta magánál vezetői engedélyét.

 

A Békési Rendőrkapitányság szeptember elsején, lopás miatt őrizetbe vett egy békési férfit. A gyanú szerint a 30 éves férfi augusztus 31-éről szeptember elsejére virradóra italozóba tört be Békésen. A férfi lefeszítette a rácsról a lakatokat, majd az üzlet ajtaját berúgta, átkutatta az épületet, ahonnan italokat és édességet hozott el. A rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja a békési férfit és őrizetbe vette.

 

Battonyán, szeptember elsején, 14.30 óra körül elfogtak a rendőrök egy csanádpalotai férfit, akinek tartás elmulasztása miatt körözését rendelte el a Makói Rendőrkapitányság.  A 42 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.