2020. szeptember 29., kedd,  Mihály
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 01., kedd
Győzelemre újabb győzelem
Negyedszerre is első lett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata
Szerző: Sz. M.
Egymás után a negyedik alkalommal is az első helyezést érte el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyén. Az Országos Rendőr-főkapitányság augusztus 25-én és 26-án Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon rendezte meg a VI. Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyét. A szakmai eseményen 15 megye csapata vett részt, akik között ott voltak a címvédők, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei is.

Negyedszerre nyerték meg az országos versenyt. Kép: police.hu

 

 

 

A versenyzőknek 24 órás megmérettetés kilenc állomásán kellett helyt állniuk. A lövészeten nyújtott és az erőnléti feladatok terén mutatott teljesítményükért különdíjat vehettek át a Békés megyei rendőrök. A magas színvonalon megrendezett verseny a rendőrök fizikai állóképességét, erőnlétét és elméleti tudását is igénybe vette.

 

 

 A versenyzők 24 órás megmérettetésen álltak helyt. Kép: police.hu

 

 

A Névery Gyula r. törzsőrmester, Körömi Ferenc r. törzsőrmester, Baukó Balázs r. törzsőrmester, Lukoviczki Szilárd r. főtörzsőrmester, Vidovenyecz Attila r. őrmester és Göblyös Sándor r. őrnagy, csapatvezető alkotta Békés megyei alakulat ismét az első helyen végzett, így már a negyedik alkalommal nyerték meg a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek országos versenyét - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.