2020. október 1., csütörtök,  Malvin
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. augusztus 06., csütörtök
Családjával hajtott vonatnak
A kaszaperi férfi felesége és három gyermeke is a kocsiban ült - Ittasan esett a mezőhegyesi férfi
Szerző: Sz. M.
A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy személygépkocsi vezetője Békés megyében, Tótkomlós külterületén. Az autó vonatnak ütközött, személyi sérülés - szerencsére - nem történt. A személygépkocsi június 26-án, 19 óra körül ütközött vonatnak Tótkomlóson, a Békéssámsoni úti vasúti átjáróban. A gépkocsiban háromgyermekes család ült. Az autót az apa vezette, mellette ült ötéves lánya, mögötte a felesége, mellette hat, és kilenc éves fia. A férfi elmondása szerint fehérnek látta a fénysorompó jelzését, ezért hajtott az átjáróba. A jelző azonban piros volt és jött is a vonat.

A fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre Tótkomlósnál az autós apa. Kép. police.hu

 

 

 

A gépkocsi nekiütközött a vonat oldalának, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az Orosházi Rendőrkapitányság a kaszaperi férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 

A család sérülés nélkül túlélte az ütközést. Kép. police.hu

 

 

 

Sört és pálinkát is ivott, úgy vezette robbanómotoros kerékpárját egy férfi Mezőhegyes közelében. Vezetői engedélye nem volt, bukósisakot sem viselt. Elesett és súlyosan megsérült a robbanómotoros kerékpáros férfi június 27-én, délelőtt Mezőhegyes közelében. A mentők nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléssel vitték kórházba. A 47 éves, mezőhegyesi férfi közvetlenül a baleset után azt mondta, hogy 2 liter sört és fél liter pálinkát ivott meg, mielőtt elindult. Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a vérében 3,13 g/l ezrelék volt az alkohol-koncentráció. A férfi ellen büntetőeljárás és szabálysértési eljárás is indult. Az ittas járművezetés miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság továbbította az ügyészségre.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.