2020. szeptember 29., kedd,  Mihály
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. augusztus 06., csütörtök
Mobiltelefonokat vásároltatott
Ismerőseit vette rá csalásra a mezőberényi férfi - Defektet kapott a kisteherautó - Bangladesi határsértők
Szerző: Sz. M.
Defektes lett egy kisteherautó egyik kereke Békés megyében, az M44-es gyorsforgalmi út jobb pályatestének 65-ös kilométerszelvényében. Az úttestre gázolaj folyt, a jobb és a bal pályatestet elválasztó szalagkorlát is megrongálódott, ezért a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A kisteherautó Békéscsaba felé tartott, amikor augusztus 5-én, 14 óra körül defektet kapott. A műszaki mentés után a forgalomkorlátozást a rendőrség 16.50 órakor foldotta fel, mindkét pályatest teljes szélességében járhatóvá vált. Két határsértőt fogtak el a rendőrök augusztus 5-én, 16.45 órakor Békés megyében, a Mezőgyánhoz tartozó Nagygyantén. A férfiak bangladesi állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Biharugra Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mezőberényi férfi ígérte ismerőseinek, hogy fizeti a mobiltelefon-részleteket. A kép illusztráció. Forrás: police.hu

 

 

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves férfit, mert egy nappal korábban, Gyomaendrőd külterületén, ismerősével gázolajat lopott egy öntözőberendezés üzemanyag-tartályából. Társát a rendőrök még aznap elfogták. A rendőrkapitányság munkatársai a 33 éves férfit lopás miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békési Rendőrkapitányság augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 35 éves, kamuti férfi elment az élettársához annak ellenére, hogy a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse. a férfi ittas volt és agresszíven viselkedett a nővel. A rendőrök a férfit a távoltartás szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Mezőberényben, augusztus 4-én, 7 óra körül a Petőfi útról előállítottak a rendőrök egy csalás vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 33 éves, mezőberényi férfi a nyomozás eddigi adatai szerint több embert rávett arra, hogy vásároljanak neki előfizetéssel részletre mobiltelefonokat. Megígérte, hogy a részleteket és a költségeket ő fizeti, de nem így történt. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.