2020. szeptember 29., kedd,  Mihály
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. augusztus 05., szerda
Közel száz gyorshajtó
Nyolc óra alatt ennyien lépték túl a sebességhatárt Békéscsabán és határában
Szerző: Sz. M.
Közel száz gyorshajtóról készített felvételt nyolc óra alatt a rendőrség sebességmérő műszere Békés megyében, augusztus 3-án, Békéscsabán és a város külterületén. A 96 jármű között volt olyan, amelyik a 47-es számú főúton 90 km/óra helyett 148 km/óra sebességgel haladt. A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják. A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de a balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek.

Gyorshajtó Békéscsabánál, augusztus 3-án. Kép. police.hu

 

 

 

A megengedett sebesség több mint a kétszeresével hajtott egy autós a korábbi mérésen, július 30-án, délelőtt, Békéscsabán, a Körte soron. A lakott területen megengedett 50 helyett 107 km/órával ment. Nem ő volt az egyetlen, mert ugyanezen a helyen további 18 gyorshajtót mértek be két és fél óra alatt a rendőrség sebességmérő műszerei.

 

A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben. A rendőrség kéri, tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen, hogy mindenki hazaérjen - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.