2020. október 1., csütörtök,  Malvin
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. augusztus 05., szerda
Kerékpárosok hajtottak össze
Balesetek sora Békés megyében - Ma éjjel 19 határsértőt fogtak el Sarkadnál
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, augusztus 3-án, a Gyomaendrőd és Körösladány közötti úton történt halálos baleseten kívül további öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Három esetben kerékpárosok ütköztek egymással. Először Békéscsabán, az Orosházi úti felüljáró járdáján, 7 óra körül ütközött össze két kerékpáros. A balesetben egyikőjük könnyebben megsérült. Négy órával később, szintén Békéscsabán, az Illésházi utca és a Trefort utca kereszteződésében hajtott egymásnak két biciklis, a balesetnek egy súlyos sérültje van. Szarvason, a Szabadság út melletti kerékpárúton, 15.45 óra körül egy elektromos kerékpáros férfi biciklis gyermekkel ütközött össze, a kislány nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A kerékpáros balesetek után, 18.30 óra körül Sarkad külterületén, egy motorkerékpáros férfi hátulról pótkocsis traktornak hajtott. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésszentandrás külterületén, a 44-es számú főúton, 22 óra körül egy személygépkocsit vezető férfi letért az útról és árokba csúszott. A férfi a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

A szarvasi kerékpárúton az elektromos kerékpáros férfi biciklis kislánnyal ütközött össze. Kép: police.hu

 

 

 

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, legyenek figyelmesebbek, hogy a közlekedési baleseteket elkerüljék, megelőzzék. A kerékpárosok is tartsák be a kanyarodási, elsőbbségadási szabályokat és közlekedjenek óvatosan. Őket nem védi karosszéria, akár egy kisebb ütközésnek is súlyos következménye lehet - ajánlja a közlekedők figyelmébe a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Sarkadnál a motorkerékpáros férfi pótkocsis traktornak hajtott. Kép: police.hu

 

 

 

Sarkad külterületén, augusztus 5-én, 1.30 óra körül a rendőrök tizenkilenc határsértőt fogtak el. A külföldiek szír állampolgárnak vallották magukat. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították őket a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre.

 

 

Árokba hajtott az autós Békésszentandrásnál. Kép: police.hu

 

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság augusztus 3-án szabálysértési őrizetbe vett egy dévaványai férfit, mert Gyomaendrőd külterületén gázolajat lopott öntözőberendezés üzemanyag-tartályából. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai lopás szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Meglopta édesanyját egy férfi augusztus 3-án, Geszten. A nő késő este jelentette be, hogy házának hálószobájából, fiókból eltűnt 10 ezer forintja. A rendőrök előállították a 20 éves férfit, elszámoltatásakor kiderült, hogy a lopott pénzt italra költötte. A Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

 <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.