2020. szeptember 20., vasárnap,  Friderika
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. július 31., péntek
Autósok ütköztek Újkígyóson
Könnyebben sérült a sofőr - Az ittas vezető fia súlyosan megsérült Füzesgyarmaton
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Újkígyóson, az Öreg utca és a Petőfi utca kereszteződésében, július 29-én, 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Balesetet okozott egy autós Füzesgyarmaton, május 22-én. Vele utazott nyolcéves fia, aki súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. A súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset május 22-én, 23 óra körül történt Füzesgyarmaton, ahol egy autó letért az útról és oszlopnak ütközött.

Újkígyóson két autó ütközött össze. Kép: police.hu

 

 

 

A balesetben a jármű vezetőjének nem esett baja, de 8 éves fia súlyos sérülést szenvedett. Az akkor 35 éves, füzesgyarmati férfinál a szonda pozitív jelzést mutatott, ezért a rendőrök mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. Az igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta az ittas járművezetés gyanúját.

 

 

 Füzesgyarmaton oszlopnak ütközött az ittas autós. Kép: police.hu

 

 

A füzesgyarmati férfi kihallgatásán elmondta, hogy vezetés előtt szalonnasütésen volt ismerősénél, akinél sört ivott. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a füzesgyarmati autóst súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésével gyanúsítja, ügyének vizsgálatát befejezte. A büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.