2020. szeptember 20., vasárnap,  Friderika
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. július 30., csütörtök
Súlyos sérülések az utakon
Balesetek Békés megyében - Ittas sofőr vezetési jogosultságának szüneteltetését kezdeményezték
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Elek külterületén, július 28-án, 9.15 óra körül először kisteherautó, nem sokkal később kamion elé lépett egy gyalogos. Az előbbi jármű elsodorta, az utóbbi elütötte a férfit, akit a mentők súlyos, életveszélyes sérüléssel vittek kórházba. Békésen, a Széchenyi téren, július 28-án, 9.45 óra körül elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett egy elektromos kerékpáros nő. Gádoroson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Nagy utca kereszteződésében, július 27-én, 9.45 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget kerékpáros nőnek ütközött. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gádoroson az autós elütötte a kerékpárost július 27-én. Kép: police.hu

 

 

 

Családi, baráti körben ünnepelt, ahol italozott is egy férfi, aki ezután autót vezetett és balesetet szenvedett Szeghalom közelében. Az ittas vezető árokba hajtott, majd fának ütközött és felborult személygépkocsijával május 30-án, 21 óra után néhány perccel, Szeghalom külterületén. A balesetben könnyű sérülést szenvedett az autó vezetője, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 45 éves szeghalmi férfi szervezetében alkohol volt, ittas állapotban vezetett.

 

 Szeghalomnál május 30-án felborult kocsijával az ittas vezető. Kép: police.hu

 

 

 

A férfi kihallgatásán elismerte, hogy mielőtt elindult a járműjével családi, baráti ünnepségen volt, ahol pálinkát és sört is ivott. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ittas járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre. Az eljárás során a rendőrség kezdeményezte a férfi vezetési jogosultságának szüneteltetését.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.