2020. augusztus 7., péntek,  Ibolya
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. július 26., vasárnap
Életveszélyesen megszúrta testvérét
A békéscsabai férfit a rendőrség őrizetbe vette - Afgán határsértőt adtak át a román hatóságnak - A testvérek vésztői sörözőben verték a vendégeket
Szerző: Sz. M.
Vita közben megütötte, majd hússzedő villával megszúrta testvérét egy férfi Békés megyében, Békéscsabán. Szóváltás alakult ki két testvér között július 26-án, 3.45 óra körül, egy békéscsabai lakásban. A vita közben az egyik férfi először megütötte, majd hússzedő villával megszúrta testvérét. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsítja a 28 éves békéscsabai férfit, akit a nyomozók őrizetbe vettek. A bántalmazott férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az afgán határsértőt Lőkösháza és Elek között fogták el. Kép: police.hu

 

 

 

A Lőkösházát Elekkel összekötő úton, július 26-án, 0.30 óra körül a rendőrök feltartóztattak egy férfit, aki afgán állampolgárnak vallotta magát. A külföldi férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Az afgán férfi illegálisan érkezett Romániából Magyarországra. A rendőrök előállították a határsértőt a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd július 26-án, 8 órakor átadták a román hatóság képviselőinek. 

 

Kötegyánban, a Kossuth utcában, július 25-én, 16.45 óra körül két parkoló autónak is nekiütközött egy személygépkocsi. Ezután a járművet vezető férfi elhajtott a helyszínről. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei néhány perc alatt elfogták a férfit, aki a gyanú szerint az autót vezette. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre a 68 éves kötegyáni férfit, aki az alkoholszondás mérés alapján és a vizsgálat eredménye szerint is ittas volt. A rendőrök elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Vésztő külterületén, július 25-én, 17.45 óra körül egy kistehergépkocsi vezetőjét ellenőriztek a rendőrök. A járműben kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A kisteherautót vezető 25 éves, szeghalmi férfi elmondta, hogy nem sokkal korábban fogyasztott is belőle. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt indul büntetőeljárás a férfi ellen. A rendőrség a növényi törmeléket lefoglalta és igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Gyomaendrődön, a Diófa utcából, július 25-én 19 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrök egy gyomaendrődi férfit, aki segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság és a rendőrség is eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 19 éves férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei július 24-én, 15.50 órakor Gyulán, a Vásárhelyi Pál és a Bajza utca kereszteződésében felfigyeltek egy autóra, amely úgy állt, hogy akadályozta a forgalmat. Azonnal odamentek a gépkocsihoz és kiderült, hogy a vezetője rosszul lett. A rendőrök hívták a mentőket és közben elsősegélyt nyújtottak, megtettek mindent, amit a mentők diszpécsere mondott. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

 

Vésztőn, egy sörözőben, július 24-én, 22 óra körül egy testvérpár több vendéget bántalmazott, és betörték a bejárati ajtó üvegét. Az elsődleges információk szerint egy férfi könnyű sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.