2020. július 12., vasárnap,  Izabella és Dalma
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. június 24., szerda
Gyalogosan szakadó esőben
Az idős, szarvasi férfi Orosházáról tartott hazafelé - Facsemetéket tört ketté Szeghalmon a fiatal
Szerző: Sz. M.
Szakadó esőben, egyedül akart a Békés megyei Orosházáról Szarvasra eljutni egy 75 éves férfi. Lánya, miután nem tudta felvenni vele a kapcsolatot, a rendőrség segítségét kérte. A keresésére induló rendőrök egy nő bejelentése alapján épségben megtalálták az idős embert. A Szarvasi Rendőrkapitányságon június 22-én, 15.15 órakor jelentette be egy nő, hogy eltűnt az édesapja. A 75 éves szarvasi férfi orvosi vizsgálaton volt Orosházán. Lánya ment érte, de nem várta meg őt, egyedül indult haza. A szarvasi és az orosházi rendőrök azonnal a férfi keresésére indultak. Közben, 16.15 órakor egy nő telefonált a rendőrségre, hogy Orosházán, a Juhász Gyula utcában idős férfit lát egyedül gyalogolni a szakadó esőben. A rendőrök érte mentek, szolgálati autóval a rendőrkapitányságra vitték, és értesítették a lányának, hogy épségben megtalálták az édesapját – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szakadó esőben gyalogolt hazafelé a szarvasi férfi. A kép illusztráció. Forrás: depositphotos.com

 

 

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei június 22-én lopás kísérlet elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő. A 60 éves, nagyszénási férfi korábban éjjel ház kerítésén mászott át, majd a nyitott ajtón át bement az épületbe. Az ott lakó férfi tetten érte, így nem tudott elvinni semmit. A rendőrség büntetőeljárást indított a férfi ellen.

 

Kerítéselemeket lopott a gyanú szerint három férfi 2020 januárjában egy szeghalmi cég telephelyéről. A fémelemek közül 30 darabot szereltek le és vittek el. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a sárrétudvari és püspökladányi férfiakat június 22-én előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A kerítéselemeket a rendőrök Debrecenben foglalták le, visszaadják a tulajdonosnak.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök június 22-én, 6.30 óra körül egy személygépkocsi-vezetőt Gyomaendrődön, az Apponyi utcából. A férfi igazoltatásakor, és később a városi rendőrőrsön végzett légalkohol-mérések eredménye is pozitív lett. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert robbanómotoros kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy a bíróság 2021. november 7-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrség a 62 éves, békéscsabai férfit három napon belül bíróság elé állíthatja. Emellett közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték, mert ittasan vezetett.

 

Szeghalmon, a Széchenyi utcában, június 21-én, 3.45 óra körül egy férfi hét facsemetét tört ketté, tépett ki a földből. A Kinizsi utcában rugdosott, megrongált egy buszvárót is. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 18 éves fiatalember ellen büntetőeljárást indított.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.