2020. július 12., vasárnap,  Izabella és Dalma
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. június 22., hétfő
Kábítószer a zokniban
A békési autós fogyasztott is a szerből - Pisztollyal fenyegette meg a békési autós a biciklist Vésztőn - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Tavasz utca és a Zsigmond utca kereszteződésében, június 20-án, 15 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a másik autósnak. A két jármű összeütközött, az utóbbi kocsiban az egyéves kislány megsérült. Sérülése az elsődleges információk alapján nem súlyos. Orosházán, a Táncsics utca és a Lehel utca kereszteződésében, június 19-én, 14 óra előtt néhány perccel egy balra kanyarodó kerékpáros nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező és egyenesen haladó kistehergépkocsinak. Összeütköztek, a kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, június 18-án, 17.15 óra körül álló munkagépnek hajtott egy kerékpáros nő. A mentők a nőt nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfi zoknijában június 21-én, Békéscsabán.

Békéscsabánál álló munkagépnek hajtott a kerékpáros. Kép: police.hu

 

 

 

A 19 éves fiatalember személygépkocsit vezetett, 0.30 óra körül a Berényi úton állították le és ellenőrizték. Az alufóliába csomagolt fehér port a rendőrök lefoglalták, a személygépkocsi-vezetőt mintavételre előállították, a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a békési férfi ellen kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. 

 

Orosházán a kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget a kistehergépkocsinak. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 20-án, Mezőberényben, a Fő úton. Kisteher-gépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda, a férfit előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

Békéscsabán, az egyik autóban egyéves kislány sérült meg. Kép: police.hu

 

 

 

Szeméttárolókat, jelzőlámpát rongált és felborított egy padot egy fiatalember június 19-én, 22 óra körül Békéscsabán, a Kossuth téren. A 15 éves fiú belvárosi szórakozóhelyen italozott, majd elmondása szerint magánéleti problémából fakadó feszültségét vezette le azzal, hogy garázdálkodott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

 

Nézeteltérés alakult ki egy személygépkocsi vezetője és egy kerékpáros férfi között június 18-án, 12 óra körül, Vésztőn, az Ady Endre utcában. A vita során az autós a járműjéből pisztolynak tűnő fegyvert vett elő és azzal fenyegette meg a másik férfit. Ezért a rendőrség a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködését kérte az autó vezetőjének az elfogásához. A műveleti egység munkatársai 15.30 óra körül Békéscsabán elfogták a 60 éves, békési férfit. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást, a nyomozók a fenyegetéshez használt gázriasztó pisztolyt lefoglalták tőle.

 <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.