2020. szeptember 21., hétfő,  Máté és Mirella
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2020. május 20., szerda
Mi a rémhírterjesztés, és mi nem az?
Megjelent a Nyomtass te is! 148. száma
Szerző: K. A. J.
Ne féljetek! – ezzel a főcímmel jelent meg a Nyomtass te is! 148. száma a rémhírterjesztéssel kapcsolatos rendőri akciókra utalva, II. János Pál pápának a lengyel néphez 1979-ben intézett felszólítását idézve.

Az egyik (19)19, a másik egy híján (20)20?!Súlyosan jogtalan volt kritikusan fogalmazó facebookozók „rémhírterjesztésért" történő, hajnali elhurcolása – összegzi a történteket a Nyomtass te is! című, közösségi hetilap. Nem véletlen, hogy az ügyészség is egy napon belül ejtette a vádakat. Arra viszont éppen jó volt – mutat rá az újság –, hogy a kormányzati médiában többször is bemutatott videók félelmet keltsenek az emberekben. A Nyomtass te is! arra kéri az olvasóit, hogy ne hagyják magukat megfélemlíteni.

 

A lap közli a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet állásfoglalását is, hogy mi számít rémhírterjesztésnek, és mi nem. A valóság közlése például nem az – húzzák alá.

 

Szó esik emellett a Nyomtass te is! legfrissebb számában arról is, hogy aláírásgyűjtés indult a kormány minden eddiginél nagyobb és persze drágább tűzijátéktervei ellen; hogy újabb kétmilliárd (kétezerszer egy millió) forintot csoportosítottak át az atlétikai stadion építésére; de arról is, hogy az Európai Bíróság kimondta: jogtalanul tartja fogva Magyarország a menedékkérőket a határon.

 

 

A Nyomtass te is! legfrissebb száma itt érhető el:

 

https://secureservercdn.net/160.153.137.99/680.2d1.myftpupload.com/wp-content/uploads/2020/05/nyomtassteis-148szam.pdf<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.