2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. március 26., csütörtök
Határsértőket adtak át Romániának
Algériai, szír, marokkói férfiak jöttek illegálisan - Baleset Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsaba külterületén, március 23-án, 23.45 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, táblának ütközött, majd árokba csúszott és felborult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, március 25-én, 7.30 óra körül lakossági bejelentés alapján ellenőriztek a rendőrök két külföldit. A férfiak közül az egyik algériai, a másik szír állampolgárnak vallotta magát. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, az államhatárt Románia felől illegálisan lépték át. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd március 25-én, 11.30 órakor átadták őket a román hatóságnak - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Árokba csúszott az autós Békéscsabánál. Kép: police.hu

 

 

 

Három határsértőt fogtak el a rendőrök március 24-én, 5 óra körül, Orosházán, a buszpályaudvaron. A férfiak közül ketten algériai, egy marokkói állampolgárnak vallotta magát. A határsértők nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a külföldieket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd március 24-én, 12.20 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

 

Ittas járművezetés bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 24-én, Békéscsabán és Mezőberényben. Békéscsabán, a Tessedik utcából, 15.30 óra körül egy elektromos kerékpáros férfit állítottak elő, Mezőberényben, a Zrínyi sugárúton, 21.45 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrök mindkét férfi ellen büntetőfeljelentést tettek. Az autó vezetőjét szabálysértési bírság megfizetésére is kötelezték, mert jogosítvány nélkül vezetett.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.