2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. március 24., kedd
Parkoló autóba rúgott
Rongálót keres a békéscsabai rendőrség - Határsértők Orosházán - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, március 22-én, a Sarkad és Gyula közötti úton történt halálos baleseten kívül két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Thököly utcában, 9.30 óra körül egy személygépkocsi kapubejáróban álló autónak, majd villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, 18 óra körül árokba csúszott és fának ütközött egy személyautó. A kocsit vezető férfi a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a buszpályaudvaron, március 24-én, 5 óra körül igazoltattak a rendőrök három külföldit. A férfiak közül ketten algériai, egy marokkói állampolgárnak vallotta magát. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vasárnap este árokba csúszott az autós Békéscsabánál. Kép: police.hu

 

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, mert Békéscsabán, a Kórház utcában, február 29-én, 0.30 óra körül egy gyalogos parkoló személygépkocsiba rúgott. Erről biztonsági kamera felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy felismerni véli a gyalogost, jelentse be a rendőrségen. A Békéscsabai Rendőrkapitányság telefonszáma: 06 66/ 523-700. A 112-es ingyenes segélyhívón és a Telefontanú szintén díjmentes 06 80/555-111-es telefonszámán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a rongálás gyanúsítottjának azonosításához a segítséget.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei március 22-én, 19 óra körül előállítottak egy kertészszigeti férfit, mert a gyanú szerint a délutáni órákban Kertészszigeten, telephelyről ellopott egy kannát, melyben 35 liter gázolaj volt. A rendőrkapitányság a 40 éves férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az üzemanyag visszakerült a tulajdonoshoz.

 

Orosházán, vasárnap délelőtt villanyoszlopnak hajtott az autós. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 22-én, 16 óra előtt néhány perccel Eleken, a Gyulai úton. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Az eleki férfi ellen szabálysértési eljárás is indult, mert nincs jogosítványa, nem használt bukósisakot, és érvényes kötelező felelősség-biztosítás sem volt a motoron.

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.