2020. szeptember 21., hétfő,  Máté és Mirella
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. február 12., szerda
Kerékpárosok sérültek
Békéscsabán és Orosházán szenvedtek balesetet - Algériai határsértők Dombegyháznál
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, február 10-én, Békéscsabán, az Orosházi út melletti kerékpárúton, 14.45 óra körül elektromos szekrénynek hajtott és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi. Szintén Békéscsabán, az Orosházi út és a Povázsai Máté utca kereszteződésében, 17.15 óra körül kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Fél órával később Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A három balesetben mindenütt kerékpárosok sérültek meg. Kép: police.hu

 

 

 

Békés megyében, Dombegyház külterületén, február 11-én, 20 óra után néhány perccel ellenőriztek a rendőrök három külföldit. Mindhárman algériainak mondták magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük. 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 10-én, 18.45 óra körül Orosházán, a Gádorosi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A nagyszénási férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, elvették vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.