2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. január 14., kedd
Tizenhárom határsértő jött éjjel
Kisdombegyháznál fogták el őket - Békéscsabai gimnáziumba tört be a férfi - Baleset Orosházán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, január 12-én, Orosházán, az Október 6. utcában, 23.45 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak ütközött. A mentők a jármű vezetőjét könnyű, utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba. Határsértőket fogtak el a rendőrök január 13-án, 21.30 óra körül Békés megyében, Kisdombegyház határában. A tizenhárom külföldi közül heten szírnek, hatan irakinak mondták magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Orosházán, január 12-én, éjjel oszlopnak ütközött az autós. Kép: police.hu

 

 

 

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök január 13-án, 5.20 órakor Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen. A magukat algériainak és marokkóinak valló külföldiek személygépkocsikat szállító tehervonaton rejtőzködtek. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Az államhatárt illegálisan lépték át. A rendőrök előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásuk után, január 13-án, 19.15 órakor átadták a négy férfit a román hatóság képviselőinek.

 

Békéscsabán, január 12-én,13.45 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A 26 éves kecskeméti D. Tamás a gyanú szerint békéscsabai gimnázium raktárába, tornatermébe és tantermeibe tört be. A helyiségeket átkutatta, de semmit nem vitt el. A férfit a biztonsági szolgálat feltartóztatta és értesítette a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.