2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. január 13., hétfő
Balesetek sora Békésben
Kábítószergyanús anyag az autóban - Be nem fizetett pénzbírságból börtön
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, január 10-én, Tótkomlóson, a Széchenyi utca és az István utca kereszteződésében, 10 óra körül egy tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. Szarvason, a Hunyadi János utca és a Vasút utca találkozásánál, 12 óra után néhány perccel, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy robbanómotoros kerékpáros férfinek és összeütköztek. A férfi könnyebben megsérült. Kondoroson, a Hősök útja és a Szénási út kereszteződésében, 14.30 óra körül egy kerékpáros hogy elkerüljön ütközést, fékezett és elesett. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Január 9-én, Békéscsaba külterületén, 8 óra körül árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben a járművet vezető nő könnyebben megsérült. Gyomaendrődön, a Csejti utca és a Simai utca kereszteződésében, 12.15 óra körül egy férfi autójával útpadkára hajtott, majd lakatlan ház kerítésének ütközött. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Két órával később Békésen, a Piac téren, tolató tehergépkocsi elsodort egy gyalogost. A balesetben a békési nő könnyebben megsérült. Dévaványa külterületén, 15 óra előtt néhány perccel, személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A mentők a dévaványai férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Árokba csúszott az autós Békéscsabánál. Kép: police.hu

 

 

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei január 11-én, Kunágotán megtaláltak egy 14 éves lányt, akit eltűnés miatt keresett a Gyulai Rendőrkapitányság. A lány engedély nélkül volt távol a lakásotthonból, ahol él. A rendőrök biztonságba helyezték, visszavitték az intézménybe és átadták nevelőjének.

 

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy személygépkocsiban január 11-én, Gyulán. Az autót 19 óra körül a Sarkadi úton állították le és kutatták át. A jármű vezetőjét előállították, a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Szarvason az autós nem adott elsőbbséget a robbanómotoros kerékpárosnak. Kép: police.hu

 

 

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei január 9-én, Békésen elfogtak egy férfit, aki ellen az Ajkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt. A 23 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Illatszert lopott egy drogériából egy férfi január 9-én, Mezőberényben. Tulajdon elleni szabálysértés miatt már több eljárás folyik ellene, ezért a Békési Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. A bíróság a férfi korábban be nem fizetett pénzbírságát átváltoztatta elzárásra, ezért a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.