2020. január 21., kedd,  Ágnes
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2019. október 08., kedd
Dobrády Ákos a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Ma is „robban” a TNT, de esélye van egy szólónak is. Dobrády Ákos az összegyűjtött új dalai felhasználását tervezi.

Dobrády Ákos

 

„Huszonéves voltam, amikor azokat a dalokat írtam, amelyek olyan sikeresek lettek, hogy húsz év után is tömegek jönnek a koncertekre. Fiatal voltam, teljesen más életérzésben és zsigeri alapon jöttek ezek a dalok. A könnyedségüket tekintve, egynyári slágernek készültek, de most már több olyan van, amelyikre azt lehet mondani, hogy örökzöld.

Ha leülök most dalt írni, akkor egészen más zenei és szöveggondolatok jutnak eszembe, amelyeknek már semmi köze a TNT-hez. Leülhetek úgy, hogy csinálok olyat, de az már nem lenne igazán eredeti.

 

A TNT dübörög. Amikor eljön a közönség, akkor lehetne új dalokat játszani, de őket igazából nem ez érdekli, hanem azok a dalok, amelyek a fiatalkorukat jelentik, amiket megszerettek, amik a slágerek.

 

Minden évben felmerül, hogy majd egy-két dalomat szólóban megcsinálom, de az elmúlt 4-5 évben – a TNT mellett – minden a Kicsi Gesztenye Klubról szólt. Talán egyszer sor kerül majd arra, hogy azokat a dalokat, amelyeket összegyűjtöttem, vagy odaadom másoknak, vagy saját magam megvalósítom egy szóló projektben.

 

Szerintem mi most arra vagyunk „ítélve”, jó értelemben és nagy örömünkre, hogy még legalább 10-15 évig menjünk bulikat csinálni.”

 

 

Forrás és további részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.