2020. január 21., kedd,  Ágnes
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. október 07., hétfő
Traktor pótkocsijába rohant
Meghalt az autós a 44-es főúton – Líbiai határsértőket adtak vissza Romániának
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 5-én, 19 óra előtt néhány perccel halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszán, ahol személygépkocsi hátulról traktor pótkocsijának ütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A 47-es számú főúton, Körösladány külterületén, október 3-án, 18 óra után 5 perccel egy kisbusz kamionnal ütközött. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Lőkösháza közelében, október 5-én, 21.10 körül a rendőrök két külföldit fogtak el. A Romániából illegálisan érkezett külföldiek líbiai állampolgárnak vallották magukat. A két külföldi férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a lőkösházi határrendészeti kirendeltségre, ahol meghallgatták őket. A hatályos visszafogadási egyezmény alapján, október 6-án, 11.05 órakor a magyar rendőrök átadták őket a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Október 5-én meghalt az autós a 44-es főúton (Forrás: police.hu)

 

Békéscsabán, a Szabolcs utcából október 5-én, 11 óra előtt néhány perccel a rendőrjárőrök előállítottak egy autóst, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 4-én, 20.15 óra körül Gyomaendrőd külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 41 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a gyomaendrődi férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Traktor pótkocsijának ütközött este a férfi (Kép: police.hu)

 

Muronyban, október 4-én, 21.15 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy kaszaperi férfit, aki ellen garázdaság vétsége miatt a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 32 éves férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei október 3-án, Medgyesegyházán, egy tanyán lefoglaltak két tő kendert. A növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. A tanya tulajdonosát - akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett -, a rendőrök kábítószer birtoklás gyanúja miatt állították elő.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.