2020. június 1., hétfő,  Tünde
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. szeptember 13., péntek
Fegyveres fenyegetés
Az okányi apa gázriasztó pisztollyal kereste fel a bántalmazó fiú házát - Késsel fenyegetőzött a volt élettárs Mezőberényben - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Dobozon, a Nagyváradi utcában, szeptember 12-én, 15 óra körül traktor és kisbusz ütközött össze. A balesetben a kisbusz hét utasa megsérült. Szeptember 11-én, Békéscsabán, a Dobos István utcában, 14.30 óra körül egy személygépkocsi kerékpáros férfinak ütközött. A biciklisnél felmerült az ittasság gyanúja, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Orosházán, a Tátra utcában, szeptember 11-én, 15 óra előtt néhány perccel egy kisteherautó kerékpáros nőt sodort el, aki elesett és könnyebben megsérült. Békéscsabán, az Orosházi úton, szeptember 11-én, 17.15 óra körül elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett egy segédmotor-kerékpáros férfi. Szeghalom külterületén, szeptember 11-én, 21 óra után néhány perccel személygépkocsi kerékpáros férfival ütközött össze. A biciklisnél felmerült a gyanú, hogy ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett. Megelégelte egy okányi férfi, hogy gyermeke napok óta arra panaszkodik, egyik iskolatársa szidalmazza és bántja őt az iskolában. Az apa szeptember 11-én, 20 óra körül egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához, hangosan kiabálni kezdett, szidalmazta és fenyegette az ott lakókat.

 

Doboz.jpg

 

 

A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Amikor a fiú édesanyja kijött a házból, a férfi megöléssel fenyegette a nőt, majd gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A nő visszarohant a házba, bezárta az ajtót és hívta a rendőrséget. A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, és előállították őket a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

 

Pisztoly.jpg

 

 

 

Volt élettársa udvarára ment be egy férfi szeptember 11-én, 21 óra körül, Mezőberényben. A 29 éves mezőberényi Cs. László az ott lakó nővel és anyjával szóváltásba keveredett, egy késsel megfenyegette őket. A férfit előállították a rendőrjárőrök a Mezőberényi Rendőrőrsre, ahol felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés gyanúja miatt hallgatták ki.

 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, szeptember 11-én, 14.30 óra körül egy budapesti férfit fogtak el a határrendészek. A 25 éves D. Dávid körözését rendelte el budapesti rendőrkapitányság csalás bűntett miatt. A férfit előállították a rendőrök a Gyulai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.