2020. augusztus 14., péntek,  Marcell
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. szeptember 12., csütörtök
Kábítószergyanús kender
A szarvasi családi ház udvarán négy tövet találtak - Békéscsabai tolvaj hangszerrel - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 9-én, Békéscsabán, a Péky utcában, 1.15 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy ittas, világítás nélküli kerékpáros. Békéscsabán, a Szarvasi úton, 7.40 órakor személygépkocsi hátulról egy másik autónak ütközött. A balesetben egy nő könnyebben megsérült. A 470-es út Békés és Békéscsaba közötti szakaszán, 17.45 óra körül oszlopnak ütközött és felborult egy személygépkocsi, a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Kábítószer birtoklása gyanúja miatt tartottak házkutatást a rendőrök szeptember 10-én egy szarvasi férfinál. A nyomozók a családi ház udvarán, a garázs mögött négy tő kendert találtak, a növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak.

Szarvas.jpg

 

 

A nyomozók mind a négy tövet lefoglalták. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, a növények hatóanyag tartalmát, és, hogy a férfi fogyasztott-e kábítószert, igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

 

Bekescsaba.jpg

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 10-én előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint három nappal korábban Békéscsabán, a Szent István térről 12 éves fiú hangszertáskáját lopta el. A táskában klarinét mellett pénztárca és telefon is volt, a férfi akkor vette el, amikor a fiú néhány percre őrizetlenül hagyta. A rendőrség a 47 éves férfi ellen büntetőeljárást indított - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.