2020. január 29., szerda,  Adél
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. szeptember 06., péntek
Kerítés állította meg
Ittas lehetett az autós - Ketten sérültek meg Szarvasnál - Battonyánál fogták el a körözött román férfit
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 4-én, Gyulán, a Nagyváradi út és a Furminc utca kereszteződésében, 10 óra körül kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak, és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. Sarkadkeresztúr külterületén, 16.15 óra körül egy segédmotor-kerékpáros férfi letért az útról, táblának ütközött, elesett és könnyű sérülést szenvedett. Szarvas külterületén, 23.15 óra körül lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett. Magyarbánhegyes külterületén, szeptember 3-án, 12 óra körül kisteherautó és kerékpáros nő ütközött össze. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Éjjeli baleset Szarvasnál, kerítésnek ütközött az autós (Forrás: police.hu)

 

Mezőberényben, a Báthory utcából szeptember 3-án, 10.45 óra körül előállítottak a rendőrök egy mezőberényi férfit, aki robbanómotoros kerékpárral közlekedett, és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőberényi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen, szeptember 3-án, 15.30 óra körül a határrendészek elfogtak egy román állampolgárságú férfit, akinek közokirat-hamisítás miatt körözését rendelte el a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatósága. A 44 éves férfit előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre és értesítették a körözését elrendelő hatóságot - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.