2020. június 5., péntek,  Fatime
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. július 08., hétfő
Kerékpárosokat ütöttek el
Amerikai hamis guineai vezetői engedéllyel - Átadták a három ázsiai határsértőt Romániának
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, július 6-án, Kétegyházán, a Rákóczi utca és a Márki Sándor utca kereszteződésében, 8 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és kerékpáros nőt ütött el. A biciklis elesett és súlyosan megsérült. Csabacsűd külterületén, a 44-es számú főút melletti kerékpárúton, 15.45 óra körül összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Sarkadkeresztúron, a Rákóczi úti kerékpárúton, 19 óra előtt néhány perccel egy segédmotoros kerékpáros férfi letért az útról és kerítésnek, majd kerékpáros férfinak is nekihajtott. Mindkét férfinél felmerül az ittasság gyanúja, könnyebben sérültek meg. Dombegyház külterületén, 21.15 óra körül egy személyautó hátulról kerékpáros férfinak ütközött. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Csabacsud.jpg

 

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, július 6-án, 14.30 óra körül belépésre jelentkezett személygépkocsival egy amerikai állampolgárságú férfi. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az 53 éves férfi guineai vezetői engedélye hamis. A járművezetőt ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt hallgatták ki.

 

Három, egy indiai és két pakisztáni. határsértőt fogtak el a rendőrök július 6-án, 7 óra körül, Békés megyében, Gyula közelében. A külföldiek nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A határsértőket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségen meghallgatták, majd július 6-án 18 órakor a magyar rendőrök átadták őket a román hatóság képviselőinek.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.