2019. szeptember 23., hétfő,  Tekla
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. június 13., csütörtök
Őzbaleset
Békéscsaba és Gyula között ütközött az autónak
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, június 11-én, Békéscsaba külterületén, 8.45 óra körül összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Egy órával később, a 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán személygépkocsi őzet ütött el. Az elől ülő utasnál le volt húzva az ablak, amelyen keresztül az állat nekiütközött, a férfi könnyebben megsérült. Szarvason, a Mátyás király utcában, 16 óra körül jármű kinyíló ajtajának hajtott egy kerékpáros nő, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Szeghalmon, az Arany János utcában, 19 óra körül egy nő úgy közlekedett a kerékpárjával, hogy gyermekülés nélkül vitte a biciklijén 5 éves unokáját. A gyermek egyik lába beszorult a hátsó kerék küllői közé, a mentők a fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Őz az úton (Képünk illusztráció! Forrás: Agroinform.hu)

 

Orosházán, az Észak utcából június 11-én,16.15 óra körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta minden közúti jármű vezetésétől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei június 11-én, 11.30 óra körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.