2019. szeptember 23., hétfő,  Tekla
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. május 17., péntek
Újabb szeméremsértő
Békéscsabán is követett férfi egy fiatal nőt
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei Mezőberényben, március 31-én, 2.30 óra körül egy nő egyedül hazafelé gyalogolt szórakozóhelyről. Egy férfi követni kezdte, majd amikor mögé ért, fogdo sta, utánatovább ment. A nő beszaladt a társasházba, ahol lakik, és bezárta a lépcsőház ajtaját. A férfi a nő után akart menni, rángatta az ajtót, de nem tudta kinyitni. Térfigyelő kamera felvételt készített a férfiról, akinek azonosításához a rendőrség felhívásban kérte a lakosság segítségét. A felhívásra érkezett bejelentések és a nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították és május 15-én előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves fiatalembert. A Békési Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt folytat büntetőeljárást ellene. Újabb, Békés megyei, ezúttal békéscsabai szeméremsértés miatt kéri a rendőrség a lakosság segítségét. A fiatal nőt hosszan követte egy férfi Békéscsabán, amikor utolérte, hozzányúlt.

Képünk illusztráció! (Forrás: www.hirpress.hu)

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeméremsértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki április 7-én, 1.45 óra körül szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel. A nő egyedül indult haza a munkahelyéről, a férfi követte, majd mögé lépett és hozzányúlt. A nő gyorsan tovább ment, a férfi már nem ment utána. Térfigyelő kamera felvételt készített a férfiról, akinek az azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

 

 

Várják azok jelentkezését, akik felismerik, vagy információval rendelkeznek a férfiról, látták őt valahol. Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700). A 112-es segélyhívón és a Telefontanú
06/80 555-111-es számán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. Mindkét telefonszám díjmentesen hívható, a Telefontanún akár név nélkül is lehet bejelentést tenni.

 

 

 

               

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.