2020. január 25., szombat,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. május 15., szerda
Elvette iskolatársa pénzét
Tizenötéves rabolt 12 évestől Magyarbánhegyesen – Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, május 14-én, Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen, 16.15 óra körül elesett egy kerékpáros, 13 éves fiú, aki könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Kossuth téren, 15.15 óra körül egy 15 éves fiú gyalogos-átkelőhelyen ment át a kerékpárját tolva. Kerékpárja egyik kerekének személygépkocsi ütközött, emiatt a kerékpár megütötte a fiú lábát. A fiú megsérült, sérülése az elsődleges információk alapján nyolc napon belül gyógyuló. Mezőkovácsházán, a Kossuth Lajos utcában, május 12-én, 18.15 óra körül személygépkocsi elütött egy ötéves gyermeket. A kisfiú álló autó takarásából szaladt ki az úttestre, az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett.

Képünk illusztráció! (Forrás: www.debrecenhirei.hu)

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 14-én őrizetbe vett egy férfit. A 19 éves békési fiatalember ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosító jellel visszaélés miatt.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 14-én, Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében Békéscsabán, társasház lépcsőházából ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A 24 éves férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson, május 14-én, 15 óra körül egy 15 éves fiú pénzt kért az iskolatársától. A 12 éves fiú nem adott neki, ezért a támadó megszorította a karját és elvette a pénzét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a fiatalkorú mezőkovácsházi fiú ellen rablás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 13-án délelőtt előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint békéscsabai családi ház udvarára mászott be és megrongálta egy nő autóját. A férfi a ház bejárati ajtajának üvegét is megütötte, az üveg megrepedt. A férfit a rendőrség rongálással gyanúsítja.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert május 13-án, Mezőkovácsházán, iskolánál szeméremsértő módon viselkedett. A rendőrök az iskolából érkezett bejelentés után azonnal intézkedtek, közeli áruház parkolójában elfogták a 31 éves férfit. Előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vizsgálják, hogy korábban követett-e el bűncselekményt.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 13-án, 21.15 óra körül Békéscsabán, a Bessenyei utca és a Tompa utca kereszteződésénél. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, majd az orvosi vizsgálat is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfinál nem volt vezetői engedély, ezért a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Oszlopnak ütközött egy tehergépkocsi május 12-én, 20.15 óra 15 körül Orosházán, a Szilágyi Erzsébet utcában. A jármű vezetője, egyedül volt a teherautóban, nem sérült meg. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy a tehergépkocsi annak a cégnek a tulajdona, ahol a férfi dolgozik. A férfi főnöke azonban nem adott engedélyt az alkalmazottnak, hogy használja a járművet. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 37 éves orosházi férfi ellen jármű önkényes elvételének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 12-én, 8 óra körül Békéscsabán, a Móricz Zsigmond utcában. Személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.