2019. június 26., szerda,  János és Pál
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2019. április 12., péntek
A valós információk is eljuthat(ná)nak minden háztartásba
Ha nyomtatja, ha olvassa valaki a Nyomtass te is!-t, itt megnézheti a 90. szám tartalmi előzetesét
Szerző: K. A. J.
A Nyomtass te is! 90. számából kiderül, hogy a magyar kormány 3,9 milliárd (3 ezer 900 millió!) forintból – 260 darab, egyenként 15 millió forintba kerülő családi ház árából – tervez kiállítást rendezni Puskás Ferencről, a róla elnevezett 190 milliárdból épülő stadionban.

Képünk illusztráció! (Forrás: Veszprém Kukac)

 

Mindeközben hatalmas elánnal zajlik a migránsozás, de ez ügyben (is) ismét hazudik a kormánymédia. Óránként riogatnak azzal, hogy hatalmas migránskaraván indul Európa felé. Ezzel szemben tény, hogy ismeretlenek elkezdtek Görögországban tartózkodó menekülteket feltüzelni, hogy Európa megnyitja előttük a határait, de akik emiatt elindultak, azokat a görög hatóságok rövid időn belül visszaszállították a befogadóhelyekre.

 

Bemutatják azt is, hogy ömlik az állami pénz a Fidesz-kampányba. Az elmúlt két év alatt 56 milliárdot – 3733 családi ház árát – szórta el a kormány a magyar állampolgárok naprakész „tájékoztatására”, hétköznapi nyelven megfogalmazva: a sorosozásra.

 

S az a hír is helyet kap a Nyomtass te is! 90. számában, hogy Orbán Viktor édesapja tízszeresére növelné a bányájában a kitermelést.

 

A 90. lapszám itt olvasható!

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.