2019. június 26., szerda,  János és Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. április 12., péntek
Kamionnal ütközött Gyulánál
Az autós az elkerülő úton súlyosan megsérült - Vascsővel ütötte feleségét az újkígyósi férfi
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, az Orosházi úton, április 11-én, 16 óra után néhány perccel személygépkocsi és elektromos kerékpáros nő ütközött össze. A nő könnyű sérülést szenvedett. A 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán, április 10-én, 8 óra körül személygépkocsi kamionnal ütközött. A személygépkocsi vezetője súlyos sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Fő út és a Zrínyi Miklós utca kereszteződésében, április 10-én, 14 óra körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget elektromos kerékpáros férfinak és összeütköztek. A balesetet okozó férfi a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Kamionnal ütközött össze az autós a Gyulát elkerülő szakaszon

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 10-én, 6 óra körül Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A városi rendőrőrsön végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek. Mivel a férfi vezetői engedélyét nem tartotta magánál, helyszíni bírságot is kell fizetnie.

 

 

Békéscsabán autós és elektromos kerékpáros ütközött össze
 

Vascsővel ütötte meg feleségét egy férfi április 10-én, Újkígyóson. Féltékenységi vita fajult tettlegességig, az ütéstől a nő karja eltört. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 64 éves férfi ellen büntetőeljárást indított és a rendőrök ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltották meg neki, hogy felkeresse a feleségét. A Gyulai Rendőrkapitányság április 10-én lopás miatt őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 48 éves R. István előző nap Gyulán, a Zrínyi térről ellopott egy lezárt kerékpárt. A férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. A Sarkadi Rendőrkapitányságon április 10-én a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, mert korábban öt alkalommal lopott sarkadi üzletekből. A 61 éves férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei április 11-én előállítottak egy nőt, mert pénzt és dohányt lopott ismerőse házából Vésztőn. A 43 éves vésztői nő ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.