2019. május 24., péntek,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. március 14., csütörtök
Kerékpáros gyerekek sérültek meg
Elfogatóparancsok csalás, lopás, börtönbüntetés miatt
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, március 13-án, Békéscsaba külterületén, 3.45 óra körül segédmotor-kerékpárral elesett egy férfi, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Tótkomlóson, a Luther Márton utca és a Széchenyi utca kereszteződésében, 13 óra körül személygépkocsi és segédmotor-kerékpáros férfi ütközött össze. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békésen, a Szarvasi utca és a Kinizsi utca kereszteződésénél, 14.45 óra körül a kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak, összeütköztek és a 16 éves kerékpáros fiú könnyebben megsérült. Március 12-én, Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában, 10.30 óra körül egy motoros férfi hátulról álló rendőrautónak ütközött. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Gyomaendrődön, a Fő út és a Hősök útja kereszteződésében, 14.45 óra körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és kerékpáros gyermeket ütött el. A balesetben a tíz éves lány könnyebben megsérült. Negyed órával később, Békéscsabán, az Andrássy út és a Munkácsy utca kereszteződésében személyautó és elektromos kerékpáros nő ütközött össze. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Kép a Békés megyei rendőrség emblémájával

 

A Biharugrai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei március 13-án elfogtak egy férfit, aki ellen a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mert ellene csalás miatt büntetőeljárás folyik. A 25 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 13-án, 21.45 óra körül Szarvas külterületén, a 44-es számú főúton. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol két mérés megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei március 12-én, 5.45 óra körül Kétegyházán elfogtak egy budapesti férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék és egy budapesti kerületi bíróság is elfogatóparancsot adott ki. A 33 éves M. György a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. Kétegyházán, március 12-én, 8.30 óra körül a rendőrök elfogtak egy 26 éves kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.  <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.