2019. július 19., péntek,  Emília
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. február 11., hétfő
Ellopta ismerősei gyűrűjét
A vésztői fiatalember a szekrényen látta meg az ékszert - Árokba borult az autós Békéscsabánál
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, február 10-én, Békéscsaba külterületén, a 47-es számú főúton, 7.30 óra körül megcsúszott, letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült meg. Orosházán, a Szőlő körút és a Jászai-Horváth utca kereszteződésében, 16.15 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Vasárnap reggel borult árokba az autós Békéscsabánál 

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jelzése alapján, február 9-én, 1.30 óra körül, a 44-es számú főúton ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy budapesti kerületi rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárásban elrendelte az autó körözését. A Szarvasi Rendőrkapitányság értesítette a körözést elrendelő hatóságot és a járművet lefoglalta.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 9-én, 13 óra körül a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Egy Gyula felé tartó személygépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen február 9-én, 17 órakor egy román állampolgár jelentkezett belépésre bolgár honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamisítvány. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Aranygyűrűt lopott ismerősei házából egy férfi február 8-án délután, Vésztőn. A házban lakók beengedték ismerősüket, aki mikor az egyik szekrényen meglátta a pecsétgyűrűt, kihasználta, hogy senki nem figyel rá. A férfi zsebre tette a gyűrűt, elvitte és a városban megpróbálta eladni az ékszert. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a 19 éves vésztői Gy. Tibort előállították, és lopás miatt büntetőeljárás indult ellene.

 

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök február 9-én, 0.15 óra körül egy 18 éves fiatalembernél, Békéscsabán, az Illésházi utca és a Trefort utca kereszteződésében igazoltatták. A fiatal oldaltáskájának zsebében volt az alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék. A férfinél a teszt kábítószer-fogyasztást jelzett, a Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.